• GRATIS VERZENDING VANAF € 100 (NL)
  • 14 DAGEN RETOURRECHT
  • NIET GOED, GELD TERUG
  • BEL ONS: 033 7200 999
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Producten van Bridgedale

Bridgedale

BRIDGEDALE KOOP JE BIJ GEAR POINT, OFFICIEEL DEALER BRIDGEDALE

Gear Point is officieel BRIDGEDALE dealer. Bridgedale heeft een uitgebreid assortiment outdoor / tactische sokken en is een merk dat al meer dan 100 jaar staat voor zeer hoge kwaliteit, optimaal comfort en een uitstekende pasvorm. Of het nu gaat om een middagje in de bossen, een dag in de heuvels of meerdaagse hikes door de bergen, Bridgedale heeft voor elke activiteit een passende sok. 

Wij hebben gekozen voor de HIKE-serie, een aantal modellen en kleuren voor heren en daarbij ook een specifiek dames model. Aangezien we ook officieel Salomon Forces dealer zijn vinden we het van groot belang onze klanten ook een goed paar sokken aan te kunnen bieden. Sokken zijn namelijk van grote invloed als het gaat om comfort en pasvorm. Eigenlijk gaan deze twee altijd samen en is het van groot belang om de juiste sokken te kiezen en de voeten in optimale conditie te houden tijdens uw wandelingen.

De sokken van Bridgedale zijn gemaakt van een combinatie van materialen waarbij altijd voor een mix van Merino wol, Nylon/Polyamide, Endurofil en een klein beetje Lycra wordt gekozen. Deze materialen hebben elke hun goede eigenschappen en dankzij een juiste mix levert dit een sok op van een schitterende kwaliteit, pasvorm en levensduur.

Nog opzoek naar goede sokken voor jouw avonturen? Bekijk dan hier de Bridgedale sokken eens. Heb je al goede schoenen en zoek je de juiste sok, neem dan gerust je schoenen mee naar onze winkel en kom de Bridgedale sokken eens passen en proberen. Een juiste match gaan we zeker vinden.

Kom zeker eens langs in onze Gear Point Concept Store te Amersfoort, aan de Siliciumweg 26, om alle Bridgedale producten te bekijken.