• FREE DELIVERY FROM €100 (NL)
  • 14 DAYS RETURN POLICY
  • FAST DELIVERY
  • EXCELLENT SERVICE

OUR SHOP

shop Gear Point Amersfoort

In onze winkel in Amersfoort adviseren onze medewerkers je graag bij het maken van een keuze. Als specialisten met jarenlange ervaring beantwoorden ze al je vragen over onze producten. Bovendien kun je in de winkel terecht voor al je servicevragen.  

Siliciumweg 26 Amersfoort

 

LAAT JE ADVISEREN DOOR ONZE SPECIALISTEN
Onze medewerkers voorzien je graag van persoonlijk advies over al onze producten en de bijpassende accessoires. Voor specifieke oplossingen voor werken en redden op hoogte is het verstandig even een afspraak te maken via onze klantenservice, zodat we even rustig de tijd uit kunnen trekken voor een advies op maat!

Weet je reeds wat je nodig heeft? Plaats een bestelling op internet en haal de artikelen op in de winkel!

Met een reservering weet je zeker dat de producten voor je klaarliggen. Plaats daarvoor een bestelling en selecteer in bij het afrekenen “ophalen in de winkel”.

 

BETALEN ZOALS JE WILT
In onze winkel kun je pinnen, contant afrekenen, met creditcard betalen (MasterCard en VISA) of je GEAR POINT-waarde cheque verzilveren.

Om veiligheidsredenen is het uitsluitend mogelijk om orders, die reeds betaald zijn via de webshop, persoonlijk af te halen in de winkel met betalingsbewijs, orderbevestiging en legitimatie.