• GRATIS VERZENDING VANAF € 100 (NL)
  • 14 DAGEN RETOURRECHT
  • NIET GOED, GELD TERUG
  • BEL ONS: 033 7200 999

Producten van Fenix

Fenix

FENIX KOOP JE BIJ GEAR POINT, PREMIUM FENIX DEALER

Gear Point is officieel Fenix Dealer en heeft dan ook een mooi assortiment Fenix producten in de Gear Point Concept Store beschikbaar. Zaklampen, tactische lampen en accessoires die wij niet op voorraad hebben kunnen wij u veelal binnen 3 tot 5 werkdagen leveren.

Fenix produceert lampen die in lichtopbrengst varieren van 8 lumen voor noodlampjes die nauwelijks ruimte innemen tot oplaadbare zoeklichten die 6000 lumen produceren.

De led's die gebruikt worden bieden per stuk maximaal 3200 lumen maar een grotere lichtopbrengst betekent niet altijd een groter bereik van de bundel. Soms wordt de bundel breder zodat je meer overzicht hebt. In het algemeen geeft een ondiepe reflector en/of een grote led een brede bundel terwijl een diepe reflector en/of een kleine led een smalle bundel produceert voor veraf. Kijk dus goed bij de specificaties welke lamp het beste bij jouw gebruik past.

De oplaadbare modellen worden geleverd inclusief accu; let er op dat je de eventuele transportdopjes van de accu verwijdert voor het eerste gebruik.