• GRATIS VERZENDING VANAF € 100 (NL)
  • 14 DAGEN RETOURRECHT
  • NIET GOED, GELD TERUG
  • BEL ONS: 033 7200 999

PSP X-Marker Zelfverdedigingsspray

€ 17,80 *

Prijzen incl. btw excl. verzendkosten

Voorradig - Op werkdagen voor 13:00 besteld, morgen in huis (NL)

  • PS-XMARKER-01
Over X-Marker X-marker is de enige legale zelfverdedigingsspray in Nederland! (wordt qua...meer

Over X-Marker
X-marker is de enige legale zelfverdedigingsspray in Nederland! (wordt qua uiterlijk ook nog wel eens verward met het wettelijk verboden traangas of pepperspray. Maar x-marker is niet verboden door de Nederlandse wetgeving). Dit houdt echter wel in dat de X-Marker spray alleen in noodsituaties gebruikt mag worden. In de praktijk betekend dit grofweg wanneer lijf, eerbaarheid of goederen in gevaar zijn of zullen gaan komen.
U mag de X-Marker© dus alleen gebruiken wanneer er echt geen andere optie is om deze “aanval” af te wenden. Dus, als men weg kan komen en zichzelf veilig kan stellen zonder gebruik van welk middel dan ook, dan moet men dat ook doen. De X-Marker© wordt geleverd met een handleiding.


De X-marker heeft een inhoud van 50ml, is 12 cm hoog en heeft een doorsnede van 3,5 cm. Door het compacte formaat is de X-marker makkelijk mee te nemen in uw tas, jaszak of broekzak. Echter zijn er ook diverse clips verkrijgbaar om de X-Marker spray aan uw broek of riem te bevestigen. Zie hiervoor de aanvullende X-Marker producten.

De werking van X-Marker
Na het verlaten van de X-marker© zal de blauwe vloeistof vrijwel direct na aanraking met het lichaam zich omvormen tot een schuimlaag. Het beste is dit te vergelijken met het opschuimen van scheerschuim. Doordat het gezicht van de belager vol met schuim zit ziet hij niks meer en zal hij het schuim uit zijn gezicht proberen weg te vegen. Vanaf dit moment zal u de tijd krijgen om te ontkomen aan de aanvaller en zich in veiligheid te brengen.

Om te zorgen dat de belager gepakt wordt, zult u aangifte moeten doen en een persoonsomschrijving moeten maken. Omdat de aanval veel stress en angst met zich meebrengt en vaak volkomen onverwachts plaatsvind is het voor de meeste slachtoffers vaak onmogelijk om een goede en complete persoonsbeschrijving te doen. Dit met als gevolg dat een belager vaak niet kan of mag worden vervolgd. Doordat de X-marker© een kleurstof bevat, (welke ongevaarlijk is voor de gezondheid), die diep in de huid dringt en de belager tot ongeveer 3 dagen voorziet van een blauw gezicht, is het makkelijker uw belager op te sporen. Zelfs na een flinke wasbeurt zal de kleurstof zichtbaar blijven.

Wat te doen na gebruik?
Als u binnen drie jaar na aankoop de X-marker© heeft moeten gebruiken, met een aantoonbare geldige reden, krijgt u gratis een nieuwe X-Marker spray!*.
*Stuur de gebruikte X-marker© en een kopie van het politierapport naar Personal Safety Products BV. Het adres waar u dit naar toe kunt zenden kunt u vinden op de website (deze handeling is alleen geldig binnen 3 jaar na de originele aankoop).

 

 

Verdere links naar "X-Marker Zelfverdedigingsspray"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "X-Marker Zelfverdedigingsspray"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb het privacybeleid gelezen.